Over Tim van Stuijvenberg en Cisca Klaassen 

Tim van Stuijvenberg en Cisca Klaassen, zijn niet alleen twee jonge ondernemers uit Huissen maar ook levenspartners.

Trotse eigenaar Tim bakte op zijn 15e zijn eerste oliebol. Dat hij vanaf toen zijn carrière begon als oliebollenbakker en op zijn 28e zijn eigen oliebollenkraam zou bezitten, had hij nooit durven dromen. Zijn jarenlange ervaring ga je zeker proeven in onze oliebollen en alle andere lekkernijen! Het geheim van onze heerlijke oliebollen zit hem in de jarenlange bakervaring, een eigen mix van ingrediënten en natuurlijk de liefde van de bakker.

Onze trouwe klantenkring komt niet alleen uit Huissen maar ook uit de Gemeente Lingewaard zoals: Angeren, Gendt, Bemmel, Doornenburg en Haalderen maar zelfs uit Arnhem, Velp, Rheden, Dieren, Westervoort, Duiven, Zevenaar, Elst, Lent, Wijchen en Nijmegen. Onze oliebollen gaan zelfs elk jaar mee naar Denemarken en onze appelbeignets zijn zelfs ook al meegereisd naar Oostenrijk. En eerlijk is eerlijk, daar zijn we maar wat trots op. Het is toch een bekroning op je werk: tevreden klanten en onze weidse klantenkring.

Partner Cisca Klaassen is in het dagelijks leven accountmanager bij een uitzendbureau en houdt zich bezig met de marketing, onze website, social media, allerlei hand- en span diensten maar staat ook in de gebakkraam om alle overheerlijke producten te verkopen. Het werk als accountmanager en onze eigen zaak is de perfecte combinatie. Het is superleuk om je vaste klanten weer te spreken, nieuwe klanten te verwelkomen en iedereen blij te maken met onze heerlijke producten uit onze gebakkraam.

Niet lang na de start van onze oliebollenkraam kon Tim zijn andere droom verwezenlijken, het exploiteren van kermisattracties. We zijn gestart met een Bungee Trampoline en hebben inmiddels ook: Kinder Botsauto's, Mini Cars, Drop Out en een churroskraam.